Peeling cu laser cu carbon

Peeling cu laser

Peelingul cu laser de tip Q switched Nd Yag ajută la revitalizarea țesutui conjunctiv (colagen), la regenerarea și curățarea pielii, obținându-se rezultate permanente într-un mod nedureros.

Această procedură se poate efectua la orice persoană, indiferent de vârstă, sex; durează aproximativ jumătate de oră, nu necesită injecții, este lipsită de dureri, imediat după intervenție persoana ışi poate continua activitățile zilnice.

Peelingul cu laser se poate efectua asupra oricărui tip de ten, îndepărtând în timp scurt petele, cicatricele de acnee, efectele negative ale factorilor genetici sau de mediu,revitalizand stratul de tesut conjunctiv inbatranit. După o singură procedură pielea își recapătă strălucirea inițială.

Rezultatele peelingului cu laser se vor observa în scurt timp în special la persoanele care nu prezintă probleme serioase ale tenului, acesta căpătând un aspect fin, strălucitor, petele atenuându-se iar porii închizându-se. La persoanele cu probleme mai deosebite rezultatele se vor observa după un timp mai îndelungat.

Cum decurge procedura de peeling cu laser?

Procedura de peeling cu laser începe prin curățarea foarte buna a tenului persoanei tratate după care se întinde un strat subțire de cremă pe bază de carbon perioada ın care pacientul se relaxează timp de 10 minute.

După aceea, utilizându-se aparatul bazat pe tehnologia superioară din domeniul medical laserul \”Q Switch Nd Yag\” se emit radiații cu particule de carbon în porii pielii. Particulele de carbon depuse în porii pielii vor  exploda prin emisiile din modul secundar al aparatului.

Pacientul va avea doar o senzație usoara de căldură în momentul funcționării aparatului. Procedura va continua până când va fi acoperită întreaga suprafață a pielii. Procedura de peeling cu laser durează în total jumatate de oră. Pacienții își pot continua activitățiile zilnice imediat după procedură. După terminarea procedurii nu sunt necesare tratamente speciale de întreținere, dar se recomandă ca pacientul să acorde atenție protecției antisolare. Nu apar pe piele arsuri,iritații sau cicatrici.

Prin procedura de peeling cu laser, structurile de colagen din piele sunt stimulate, în urma acestei stimulări pielea trece printr-un proces de întindere, ridurile pielii se întind. În momentul exploziilor instantanee porii reacționează ca un reflex închizându-se. După efectuarea procedurii porii largi din structura pielii pacientului se vor închide. Stratul superior al pielii va suferi o ușoară paloare. Același fenomen se manifestă și după procedurile de peeling chimic. Prin această procedură se realizează un echilibru seboreic al tenului cu probleme acneice sau asemănătoare. Problemele de acnee sunt înlăturate.

Chiar dacă după prima sedinta sunt vizibile semnele de întindere a pielii și inchiderea porilor, procedura se poate repeta în 3-6 sedinte la 10 zile distanță.

Pentru a se realiza un echilibru al sistemului seboreic din piele se recomandă cel puțin 5 ședințe la interval de 10 zile. Pentru revigorarea pielii este suficientă o singură ședință de peeling cu laser. Pentru îndepărtarea petelor denumite melasmă sunt necesare 10 ședințe la interval de 10 zile.

Partajeaza: