Epilare definitiva laser Dioda

Inovatie absoluta in epilarea definitiva cu revolutionara tehnologie Dioda Laser
Toamna este momentul cel mai potrivit pentru a incepe ședințele de epilare difinitivă,cu toate știm cit e de neplăcut parul care creste peste o zi dupa ras,mai ales atunci când este însoţit de iritaţii, fire crescute pe sub piele.

Soluţia este cu siguranţă epilarea definitivă. Metoda Laser semnifica „Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation” şi reprezintă transmisia luminii printr-o singura undă, care este absorbită de melanina din firul de păr, ajunge la rădăcina acestuia şi o distruge. Eficienţa crescută a Laserului Dioda este dată tocmai de capacitatea acestei lumini, dar şi de lungimea fixă de penetrare în piele.
Spre deosebire de IPL care foloseşte o lumină dispersată, fapt pentru care deseori nu se obţin cele mai bune rezultate, Laserul Dioda are la bază o lumină unidirecţională de lungime fixă, acţionând strict asupra rădăcinii firului de păr reuşind să o distrugă fără a afecta ţesuturile înconjurătoare.
Având la bază descoperirile ştiinţifice din ultimii ani, Laserul Dioda reprezintă inovaţia ştiinţifică de amploare care revoluţionează tot ce se ştia despre epilarea definitivă, o metodă nedureroasă şi sigură prin care părul nedorit va deveni doar o amintire.
Beneficii:
• Tratament rapid
• Sunt necesare mai putine sedinte fata de tratamentele cu IPL
• Se poate realiza si pe pielea bronzata
• Laserul Dioda distruge firele de par in timp ce IPL le subtiaza
• Cea mai mare putere
• Extrem de sigur si précis
• De 3 ori mai puternic decat alte metode de epilare definitive
• Compatibil pentru toate tipurile de piele
• Pentru a scapa definitive de firele nedorite sunt nevoie in medie 6-10 sedinte
Pentru a merge la o sedinta de epilare cu laser trebuie:
-Lungimea parului sa fie de cel mult 1 mm
-Sa vii peste 1 zi dupa ras simplu
-Sa vii peste 4-6 saptmani dupa epilare cu ceara
Contraindicatii:
Ca si in cazul altor metode de epilare definitiva, contraindicatiile sunt reprezentate de diverse boli fotosensibile, tatuaje sau afectiuni dermatologice ale tegumentului care urmeaza a fi tratat, consumul recent al unor medicamente fotosensibile, expunerea recenta la ultraviolete (soare, solar), tratamente recente de exfoliere a tegumentului care urmeaza a fi tratat, Peeling-uri chimice recente, sarcina.
Ce trebuie sa faci dupa epilare:
-Sa eviti bronzatul timp de 2 saptamani
-Sa eviti sauna, masajul, piscine, scrab-uri timp de 3-4 zile
-Sa eviti pensatul timp de 2 saptamani

Partajeaza: