Tratamente faciale cu E-light

Indicatii:

Rejuvenare faciala sau fotointinerire
Pete pigmentare
Tratamentul acneei si cicatrici post-acneice
Hidratarea pielii

Pregateste-te sa fii uimit de rezultatele garantate a tratamentelor cu E-light : IPL cu radiofrecventa bipolara.

E-light este una din cele mai noi tehnologii din domeniu si combina intr-un mod extraordinar de eficient IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara. Datorita puterii de penetrare mai profunde, rezultatele sunt obtinute intr-un timp mai scurt si sunt de lunga durata.
In functie de nevoile fiecarui pacient si de tipul acestuia de piele, tratamentele faciale sunt personalizate, prin folosirea unui filtru special si consta in aplicarea pe zona tratata a unor impulsuri de lumina intens pulsata, cu o lungime de unda intre 430 si 1200nm, sub actiunea carora temperatura creste la suprafata pielii pana la 40-42 grade, iar in interiorul tesutului pana la 60-65 de grade.
Prin acest aport de caldura, metabolismul intracelular, fiind intensificat, stimuleaza sinteza de noi fibre de colagen si elastina. De asemenea, fluxul de sange creste si este stimulata regenerarea celulara.Toate acestea fac ca pielea sa devina mai fina si mai uniforma, sa isi recapete elasticitatea si prospetimea, dimensiunea porilor dilatati sa fie redusa si ridurile sa se atenueze sau chiar sa dispara.

In ceea ce priveste petele pigmentare, lumina intens pulsata tinteste acumularile de melanina din acestea, spargandu-le cu ajutorul caldurii. In zilele ulterioare sedintei, aceste pete vor parea paradoxal mai inchise decat erau initial, deoarece acumularile de culoare inchisa ies la suprafata, formand ulterior mici cruste ce vor cadea. In functie de vechimea si profunzimea acestor pete, acest fenomen poate aparea de la prima sedinta sau pe masura ce se produce depigmentarea, pe parcursul mai multor sedinte.

Lumina intens pulsata din cadrul acestor tratamente faciale poate fi folosita si in tratarea acneei, ea avand un dublu rol: pe de o parte distruge bacteriile ce duc la aparitia acneei, iar pe de alta parte actioneaza asupra glandelor sebacee hiperactive, micsorandu-le si scazandu-le in acest fel secretia de sebuum. Totodata, datorita secretiei de colagem si elastina, cicatricile sunt si ele atenuate in urma acestor tratamente faciale.
Atentie: tratamentul nu se aplica pe acneea activa!

Rezultatele sunt spectaculoase! Dupa aproximativ 3-6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-light – IPL si radiofrecventa bipolara de rejuvenare faciala se reia la 1-2 saptamani, iar daca tenul este mai sensibil si deschis la culoare, la 3 saptamani.

 

Partajeaza: