Liposonix

1 TRATAMENT- 1 ORA – 1 MASURA MAI PUTIN!!!

Cum funcţionează Liposonix?
Tratamentul efectuat cu aparatul Liposonix este un tratament revoluţionar, echivalentul unei liposuctii nonchirurgicale, ce elimină grăsimea fără chirurgie. Tratamentul este non-invaziv, de tip medical, nu de relaxare şi utilizează cea mai avansată tehnologie care distruge pentru totdeauna ţesutul adipos. Aparatul funcţionează pe baza de ultrasunete şi acţionează în ţesutul subcutanat, având ca rezultat îndepărtarea celulelor grase permanent.


Ţesutul adipos este alcătuit din celule mari specializate pe înmagazinare, numite adipocite. Ele acumulează grăsimi, dar şi apă, toxine, astfel încât aspectul ţesutului adipos reflectă cu fidelitate problemele de alimentaţie: prea multe dulciuri, prea puţină mişcare.
Fără bisturiu, fără durere şi fără perioadă de recuperare, tratamentul Liposonix elimină permanent grăsimea inestetică şi stimulează în acelaşi timp şi producerea de colagen nou. Celulele grase distruse determină un răspuns de auto-reparare a organismului. Celule macrofage specializate consumă apoi grăsimea şi rămăşiţele celulare, transformandu-le în acizi graşi care sunt eliminaţi cu ajutorul ficatului şi a rinichilor.
După tratament, ţesutul de la suprafaţă capătă cu 30% mai multă fermitate datorită ultrasunetelor, iar efectul final se va vedea după 8-12 săptămâni de la şedinţe, timp necesar corpului pentru a metaboliza grăsimile distruse.
Este necesară o singură şedinţă, care durează între 30 şi 60 de minute pe o zona tratată, pentru a da jos o măsură la haine sau 2, 8 – 4, 6 cm în circumferinţă, pentru ca pielea să devină mai fermă, puternic şi vizibil îmbunătăţită.
Cui i se adresează tratamentul Liposonix?
Liposonix este procedura perfectă pentru femei şi bărbaţi deopotrivă, care doresc un tratament singular, non-invaziv, care se execută personalizat şi într-un timp record. Se adresează în special persoanelor care sunt aproape de greutatea ideală a corpului, dar care nu reuşesc să elimine depozitele de grăsime localizate în anumite regiuni ale corpului.
Pentru a te încadra drept candidat ideal pentru procedura Liposonix, stratul de grăsime trebuie să fie de minim 2,3 cm, iar indicele de masă corporală (IMC) sub 30. Pentru cei care au grăsime corporală în exces şi depăşesc limitele menţionate anterior, procedura nu va avea efectul scontat. Liposonix nu este un substitut pentru liposuctie, atunci când cantităţi mari de grăsime se doresc a fi eliminate.
Ce zone pot fi tratate prin procedura Liposonix?
Practic, orice zonă care poate fi tratată prin liposuctie, poate fi tratată şi prin procedura Liposonix. În unele zone – coapse şi fese – se obţin rezultate mai bune decât prin liposuctie, însă majoritatea subiecţilor au raportat cele mai vizibile îmbunătăţiri în zona abdomenului.
Unele centre de slăbire şi înfrumuseţare care furnizează tratamentul Liposonix au restricţii vizavi de folosirea sistemului în ceea ce priveşte următoarele zone: faţa, cap, gât, antebraţ, gambe şi glezne.
Efecte secundare ale procedurii Liposonix
Printre efectele secundare ale procedurii Liposonic includem dureri în timpul procedurii, cât şi după efectuarea acesteia, edem şi echimoze care se tratează de la sine în câteva zile. Nu există efecte adverse serioase legate de acest tratament, iar durerile resimţite diferă în funcţie de gradul de sensibilitate a fiecăruia.
Procedura nu presupune o perioadă de recuperare, astfel încât nu necesită o perioadă de concediu precum în cazul liposuctiei.
Contraindicatii: sarcina, alăptare, deficiente renale, colesterol ridicat sau hipertrigliceridemie, diabet, epilepsie, stimulator cardiac sau alte dispositive elctronice implantate, persoane care sufera de hemofilie sau care urmeaza un tratament cu anticoagulante, boli de piele in zona supusa tratamentului.

Partajeaza: